INFORMATIE STUDIEKEUZE weTech: wat na het 4de jaar?

Op onze school doorlopen wij samen met uw zoon/dochter een traject om een goede studiekeuze te maken voor volgend schooljaar. Veel van de gekozen richtingen tweede graad lopen ook in de derde graad door. Sommige richtingen kunnen pas vanaf de derde graad worden gevolgd. U krijgt een overzicht en duidelijk beeld van mogelijke studiekeuzes in het 5de jaar via onderstaande presentaties.

Op 15 maart van 19 u tot 20 u kan u voor inhoudelijke informatie in gesprek gaan met onze Technisch Adviseurs van de verschillende afdelingen of met de trajectbegeleider duaal leren. Heeft u specifieke vragen i.v.m. zorg of over hoe inschrijven; dan sluit u aan bij de begeleiders zorg of administratie.

Op afspraak kan u inschrijven voor een rondleiding op onze school en dit op woensdagen 16 en 30 maart telkens om 14u30. U contacteert dan mevr. Ellen Vanderstappen, zorgcoördinator via mail ellen.vanderstappen@wetech.be. Welkom!

Virtuele ruimte

Hoe? Online, via videogesprekken

Virtuele ruimte afdeling hout/bouw Dhr. John Heekhout

Virtuele ruimte afdeling mechanica Dhr. Steven Debrandt

Virtuele ruimte afdeling elektriciteit, technologische en industriële wetenschappen Dhr. Wim Van Echelpoel & Dhr. Stefaan Laureys

Virtuele ruimte afdeling auto Dhr. Dirk Van Vlaenderen

Virtuele ruimte duaal leren Mevr. Griet Van Beveren

Virtuele ruimte zorg Mevr. Ellen Vanderstappen

Virtuele ruimte hoe inschrijven Mevr. Nancy Kisbilck

Duaal leren

Studiekeuze derde graad auto

Studiekeuze derde graad Hout

Studiekeuze derde graad Bouw

Studiekeuze derde graad Elektriciteit

Studiekeuze derde graad Mechanica