Nieuwsberichten

INFOMOMENT STUDIEKEUZE: donderdag 16 MAART van 18u tot 21u

Wij organiseren een infomoment op donderdag 16 maart van 18u tot 21u. Kom gerust eens langs om wat meer uitleg te krijgen over onze opleidingen of om een kijkje te nemen op onze campus. Nu al vragen? Neem contact op met ons secretariaat op 03/777 07 06. Van harte welkom!

Lees meer..

INFORMATIE STUDIEKEUZE weTech: wat na het 2e jaar?

Op onze school doorlopen wij samen met uw zoon/dochter een traject om een goede studiekeuze te maken voor volgend schooljaar. U krijgt een overzicht en duidelijk beeld van de mogelijke studiekeuzes in het 3de jaar via de presentaties.

Op 15 maart van 18 u tot 19 u kan u voor inhoudelijke informatie in gesprek gaan met onze Technisch Adviseurs van de verschillende afdelingen op onze school. Heeft u specifieke vragen i.v.m. zorg of over hoe inschrijven; dan sluit u aan bij de begeleiders zorg of administratie.

Op afspraak kan u inschrijven voor een rondleiding op onze school en dit op woensdagen 9 en 23 maart telkens om 14u30. U contacteert dan mevr. Ellen Vanderstappen, zorgcoördinator via mail ellen.vanderstappen@wetech.be. Welkom!

Virtuele ruimte

Hoe? Online, via videogesprekken

Virtuele ruimte afdeling hout/bouw Dhr. John Heekhout

Virtuele ruimte afdeling mechanica Dhr. Steven Debrandt

Virtuele ruimte afdeling elektriciteit, technologische en industriële wetenschappen Dhr. Wim Van Echelpoel & Dhr. Stefaan Laureys

Virtuele ruimte afdeling auto Dhr. Dirk Van Vlaenderen

Virtuele ruimte zorg Mevr. Ellen Vanderstappen

Virtuele ruimte hoe inschrijven Mevr. Nancy Kisbilck

Studiekeuze tweede graad Hout

Studiekeuze tweede graad Bouw

Studiekeuze tweede graad Elektriciteit

Studiekeuze tweede graad Mechanica

Studiekeuze tweede graad auto